Lentile de ochelari

Lentilele pentru ochelarii de vedere pe care le gasesti in Optica Memo sunt realizate de unii dintre cei mai mari producatori de lentile medicale din lume: Zeiss, Hoya, Essilor, Rodenstock.
Taierea si montarea lentilelor se face in atelierele noastre si se realizeaza cu ajutorul unor aparate speciale moderne. 
Se pot executa orice tip de montaje in functie de lentile si ramele de ochelari alese de client (simple, pe fir, cu surub, cu capsa). Montajul se poate realiza si  in ziua consultatiei pentru a va putea bucura de o vedere clara cat mai curand! Pe langa determinarea exacta a dioptriilor si montarea ochelarilor, Optica Memo iti ofera si service pentru acestia, respectiv: inlocuirea puferelor (pernitelor) ochelarilor, indreptarea ramelor sau ajustarea acestora, schimbarea bratelor, inlocuirea suruburilor. Aceste servicii sunt reallizate GRATUIT pentru clientii Optica Memo. 
Alegerea lentilelor este mai dificila pentru multi dintre noi din cauza diversitatii acestora rezultate in urma noilor tehnologii aparute in acest domeniu dar si a destinatiei utilizarii ochelarilor. Mai jos puteti vedea o lista cu descrierea si rolul lentilele de ochelari pe care le gasiti in optica noastra. 

Zeiss

lentile-progresive-zeiss-ochelari-vedere-cluj-optica

+ Lentile Progresive

Lentilele progresive Zeiss ofera solutia potrivita pentru orice pacient, pentru orice cerinte impuse de rama de ochelari sau pentru orice performante vizuale solicitate. Calitatea deosebita si tehnica de varf se reflecta in fiecare dintre lentilele progresive Zeiss. Fiecare lentila are un design ADN, inovatie Zeiss, care include 6 caracteristici speciale care aduc unicitate lentilelor progresive si confort vizual purtatorului:

– Inset variabil;
– Simetrie orizontala;
– Minimizarea aberatiilor de ordin superior;
– Parametri de design Zeiss;
– Amprenta Zeiss pe design;
– Precizia tehnologiei FreeForm Zeiss.

 Lentilele progresive clasice Gradal Classic Zeiss se caracterizeaza prin:

– 100% acomodare garantata, datorita designului ADN Zeiss, o vedere buna si confortabila la apropiere si la distanta.
– Datorita progresiei standard sau scurte se pot alege orice tipodimensiuni de rame de ochelari.

Lentilele progresive moderne Gradal Plus asigura un confort vizual crescut prin zone vizuale largi la apropiere, intermediar si distanta. Aceste lentile ofera:

– acomodare usoara;
– campuri vizuale cu 30% mai largi prin comparatie cu lentilele progresive traditionale.

Lentilele progresive avansate GT2 3D garanteaza un confort vizual maxim, pentru orice dioptrie.

– perceptie tridimensionala optima prin interactiunea perfecta dintre lentile si ochi;
– campuri vizuale cu 40% mai largi in comparatie cu lentilele progresive traditionale;
– acomodare instantanee.

Lentilele progresive individualizate Gradal Individual Eyefit garanteaza confort vizual maxim si stres vizual minim.

lentile-ochelari-zeiss-skylet-soare-optica-cluj

+ Lentile de soare si polarizate

Combinatia unica dintre culorile Zeiss Skylet cu un filtru polarizant orizontal face ca aceste lentile sa prezinte solutia perfecta pentru o grupare mare de purtatori, de la conducerea autoturismului la sporturi nautice, de la pescuit la sporturile de iarna, in special schi. Culorile Skylet au un efect de marire a contrastului dintre culori datorita filtrarii partiale a radiatiei albastre din lumina. Mare parte a cestei lumini este polarizata vertical. Exista trei nuante ale culorii maro pentru culorile Skylet, fiecare cu proprietatile si recomandarile ei.
Paleta de culori disponibile pentru lentilele de soare si polarizante Zeiss sunt:

– Maro-roscat 70% recomandata pentru iluminari mijlocii si sport;
– Maro 80% recomandata pentru conducatorii auto;
– Maro 90% recomandata pentru sport si in conditii de iluminare puternica.
– Verde 85%
– Gri 85%

+ Lentile pentru lucrul la birou

Computerul a devenit un partener constant in mediul in care lucram. Lucrul frecvent in fata unui ecran este foarte solicitant pentru ochii nostrii. De obicei lucram la computer intr-o pozitie incordata si le oferim ochilor foarte putina odihna. Acest lucru poate rezulta in tensiune a gatului, dureri de cap, ochi rosii si inlacrimati. 
Există o solutie inteligenta pentru o vedere clara in mod continuu la distanta intermediara si la aproape, o solutie coordonata specific cerintelor vizuale la locul de munca. Combinatia dintre ochelarii de citit si lentilele multifocale imbina cerintele diferite ale vederii la actiunile solicitante de la birou.

Nu numai ca ochii dvs. va vor fi recunoscatori – veti fi mult mai relaxati in timp ce veti desfasura activitati administrative la birou.

Sfatul nostru: relaxati-va ochii in mod constient din cand in cand in timpul unei zile lungi de munca. Plimbati privirea prin incapere si inchideti ochii scurt din cand in cand pentru a-i reimprospata. 

+ Lentile Bifocale

Lentilele bifocale se pot fabrica atat pe sticla minerala (sticla) cat si pe sticla organica (plastic). Se pot comanda cu tratament antireflex, cu stratul Hidro-oleofob (pentru intretinerea lentilei), colorate sau heliomate/fotocromice si cu Transitions VI.   Segmentul cu dioptria pentru vedere la aproape este aproape invizibil datorita formei speciale, usor curbata in partea superioara. Variantele de lentile fotocromatice, atat din sticla cat si din material plastic sunt disponibile cu inchidere doar in culoarea maro, ambele asigurand o protectie 100% UV.

Te asteptam sa alegi din multitudinea de lentile pentru ochelarii de vedere pe care ti punem la dispozitia ta pe str. Memorandumului (in statia de autobuz) nr. 14, Cluj-Napoca, de Luni pana Vineri intre orele 9.00 – 19.00 si Sambata intre 10.00 – 14.00.  
Pe langa determinarea exacta a dioptriilor si montarea ochelarilor, va oferim si service pentru acestia, respectiv: inlocuirea puferelor (pernitelor) ochelarilor, indreptarea ramelor sau ajustarea acestora, schimbarea bratelor, inlocuirea suruburilor. Aceste servicii sunt reallizate GRATUIT pentru clientii opticii noastre.
Daca vrei sa fii la curent cu toate promotiile si noutatile din optica noastra, aboneaza-te la newslewtter completand formularul de mai jos: