Servicii oftalmologice

Pentru determinare dioptrii si alegerea ochelarilor potriviti vei fi supus unei consultatii in stabilirea dioptriilor, care se face cu ajutorul unui aparat de ultima generatie.
Dupa determinarea dioptriilor te vom ajuta sa alegi tipul de lentile si tratamente care se aplica pe lentile (in functie de destinatia lor), apoi iti poti alege, dintr-o gama foarte larga de rame de ochelari, rama protivita nevoilor, stilului si bugetului tau.
Tot in OPTICA MEMO, medicii nostri oftalmologi pot: masura tensiunea oculara (tensiunea din globul ocular), consulta si realiza analize complexe pentru a determina situatia si starea de sanatate a ochilor tai. Orice leziune la nivelul ochilor care ramane netratata poate duce la infectii si complicatii la nivelul ochilor.
Vederea este un lucru pretios si extrem de sensibil.
Te asteptam la un consult oftalmologic, in optica ta, pe str. Memorandumului (in statia de autobuz) nr. 14, Cluj-Napoca, de Luni pana Vineri intre orele 9.00 – 19.00 si Sambata intre 10.00 – 14.00. 
Daca vrei sa fii la curent cu toate promotiile si noutatile din optica, aboneaza-te la newslewtter completand formularul: